Pěkně zpracovaný 3D půdorys je nepostradatelnou součástí při prezentaci vaší nemovitosti. Nechte zájemce, aby si lépe představil prostorové uspořádání bytu či domu, počet místností, jejich celkovou plochu a orientaci vůči světovým stranám.

3D půdorysy a hned několik pohledů na vaši nemovitost

Pokud jste se rozhodli pro prodej své nemovitosti, je důležité odlišit svou nabídku od podobných a stejně lákavých inzerátů. Vsaďte na osvědčené triky i těch největších developerů nebo realitních kanceláří. Podle vašeho přání vypracuji profesionální vizualizaci vaší nemovitosti. 3D půdorysy jsou tvořeny na nejmodernějším softwaru a poskytují názornou představu o tom, jakou má nemovitost dispozici.

Plánky sestavené v Malování nebo v tabulkách určitě nejsou nejlepší prezentací vaší nemovitosti, i když potencionálním zájemcům dost možná mnohé o vaší nemovitosti prozradí. Pokud chcete svůj byt či dům rychle prodat za co nejvyšší cenu, 3D půdorys umožní každému zájemci rychle a snadno se orientovat.

Pro 3D vizualizaci je možné zvolit hned několik možností pohledů. Přímo seshora, z různých světových stran, z boku i nejrůzněji nasvícené. Půdorysy ve 3D názorně ukážou klientovi, jak váš dům či byt vypadá a jaká je průchodnost v něm. Celá dispozice je snáze pochopitelná a správné nasvícení i dobře vybraný pohled prohloubí zájem vidět vaši nemovitost naživo.

3D půdorysy patří mezi nejoblíbenější formy prezentace

Umožněte svým potenciálním zájemcům o vaši nemovitost mnohem lepší vnímání finálního prostoru a perspektivu interiéru tou nejmodernější technologií, které nabízejí moderní 3D půdorysy. Jejich využití na webových stránkách je významnou konkurenční výhodou.

3D půdorysy bytů a rodinných domů patří v současnosti mezi nejoblíbenější formy prezentace nemovitostí. Srozumitelnou formou dokážou zobrazit i složitější prostory. Bez problémů ukážu, kde jsou vedené nosné zdi, příčky, komínové průduchy a mnoho jiných důležitých detailů. 3D půdorysy se používají k přesné prezentaci budoucím majitelům.

K čemu slouží 3D půdorys?

  • nechte zájemce projít si a představit si vaši nemovitost z pohodlí domova
  • udělejte každému, kdo má o vaši nemovitost zájem, reálnou představu o dispozici a rozměrech jednotlivých pokojů
  • dostaňte se s 3D půdorysem nad konkurenci

Rád vám pomůžu s realizací interaktivního navigátoru i 3D půdorysů, a zlepším tak vaši prezentaci na webových stránkách.

Kontaktní formulář